Manifestatie Event

12 september 2021

Wil je op de hoogte blijven?

0 e
Manifestatie Event van Nederland
0
live plaatsen
nog 0
live tickets beschikbaar

Stel je voor...

Wat als je op één dag alle puzzelstukjes in elkaar kunt leggen. Dat je begrijpt hoe je jouw droomleven kunt manifesteren. Hoe jij kansen en mogelijkheden op je pad kunt brengen.
Dat je ontdekt hoe de kwantumfysica werkt. Dat je leert over je intuïtie en je ego. En dat je middels gezamenlijke meditaties, visualisaties en oefeningen jezelf in jouw gewenste energie gaat zetten mét een groep wat extra krachtig werkt. Dat is hoe het werkt.

En dat allemaal op één dag! Wat zou je daarvan vinden?
Die mogelijkheid is er nu. Op 12 september wordt er een Manifestatie Event georganiseerd. Een gave dag, midden in de natuur, met zes sprekers. Giel Beelen is de host en met zijn podcast Kukuru zal hij een prachtige rol spelen. In de avond wordt er namelijk een aflevering opgenomen!

Wil je daarbij zijn?

Het eerste Manifestatie Event van Nederland! Met heel veel inspiratie over een eeuwenoude wijsheid. Daar wil ik bij zijn!

- Edith

Manifesteren

Het lijkt zo gemakkelijk. Je hoort verschillende mensen erover praten, je ziet de manifestaties van anderen om je heen. Je weet dat je al goed op weg bent, maar het lukt je nog niet helemaal om je droomleven te manifesteren. 

Wat als...

… je op één dag alle puzzelstukjes in elkaar kunt leggen. Dat je begrijpt hoe je jouw droomleven kunt manifesteren. Hoe jij kansen en mogelijkheden op je pad kunt brengen. 
Dat je ontdekt hoe de kwantumfysica werkt. Dat je leert over je intuïtie en je ego. En dat je middels gezamenlijke meditaties en oefeningen jezelf in jouw gewenste energie gaat zetten mét een groep wat extra krachtig werkt. Dat is hoe het werkt. 

En dat allemaal op één dag van 9.15 tot 22.00 uur! Wat zou je daarvan vinden? 

coffee-2608864__340

Manifestatie Event

Tijdens het Manifestatie Event zullen zes sprekers je alles vertellen over manifesteren. Allemaal op hun eigen manier. Lou Niestadt, Kim Munnecom, Linda Dronkers, Willemijn Welten, Christine Beijnen en Laura Langens. 
Giel Beelen is de host en zal de sprekers aankondigen en zal met zijn podcast Kukuru een prachtige rol spelen tijdens het event. 

 

asdfaswdf
thumbnail_20210611_122811_0000

Live ticket

Wil jij erbij zijn? Live met je voeten in het gras. Meedoen met gezamenlijke meditaties en visualisaties. 
Op een aantal meter van het podium zitten. Contact maken met anderen deelnemers en genieten van een heerlijke vegetarische lunch en diner. Lekkere hapjes en drankjes tussendoor. 

En natuurlijk de opname na afloop thuis ontvangen, zodat je nog jaren kunt nagenieten? 

Zou je dat willen? 

thumbnail_20210611_122824_0000

Online ticket

Wil je het Manifestatie Event liever vanaf de bank, tuinstoel of loungebank bekijken? Lekker thuis met je voeten omhoog?
Dat kan!
Je krijgt een paar dagen van te voren een persoonlijke link toegestuurd zodat jij thuis live, maar online, mee kunt kijken. Misschien wil je partner of beste vriend(in) ook wel meekijken?

Ook bij deze tickets krijg je na afloop de hele opname, zodat je het nog een keer (of nog veel vaker) terug kunt kijken.

De online tickets zijn nu te koop voor €111!

Natuurlijk ben ik daarbij. Meteen 2 tickets besteld want er wil vast wel iemand mee.

- Astrid

Stel je voor...

Je hebt je ingeschreven voor een inspirerende dag. Op 12 september 2021 word je wakker. Het is een heerlijke dag. Je hebt afgesproken met je vriendin, zus of partner een geweldige dag te beleven. Om 9.15 uur zet je de televisie aan. Via de mail heb je een link voor een live stream ontvangen. Op het scherm zie je bomen, een grote tent, verschillende deelnemers en sprekers. Deze sprekers gaan hun verhaal, missie en inspiratie delen. Ze gaan je alles vertellen over manifesteren. Wauw! Hoe gaaf is dat.
Zelfs thuis, vanaf de bank voel jij de energie. 
Je beleeft een inspirerende dag, leert nieuwe dingen, doet mee met gezamenlijke meditaties en visualisaties, leert waardevolle boodschappen en als je aan het eind van de dag op weg naar je bed bent, kun je maar aan een ding denken: dit was geweldig! 
Volgend jaar doe ik weer mee!

Live ticket

De tickets zijn te koop voor €444!

Met de kortingscode IKWILERBIJZIJN,
krijg je nu €111 korting!

Online ticket

De tickets zijn te koop voor €111!

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom het Manifestatie Event? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier onze privacy verklaring. 

Manifestatie Event draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches