live manifestatie event- online - Manifestatie Event

Bijna uitverkocht!

Op een paar tickets na

Maar niet getreurd

Baal jij ook zo?

De live tickets zijn bijna allemaal uitverkocht. Maar je kunt de hele dag nog wel volgen via een live stream!

Live stream

Je volgt de hele dag via een live stream. Dat betekent dat jij je beste vriendin, partner, moeder, zus of iemand anders uit kunt nodigen om het event samen te kijken.

terugkijken

Na afloop ontvang je de opname. Je kunt het dus onbeperkt en levenslang terugkijken. Ideaal!

Interactie

Tijdens de live stream gaan we je helemaal het gevoel geven dat je er echt bij bent. Je doet mee met de workshops, visualisaties en meditaties. Daarnaast is er een live chat waar jij kunt connecten met andere online deelnemers.

Live stream

Op 11 september is het zover! Je volgt het hele event thuis vanaf de bank, bed of misschien zelfs bad. Ideaal! Vertrouwd vanuit je eigen omgeving. En dat voor een hele lage investering! En je krijgt nog korting ook. 

  • Het lijkt of je dromen en wensen nét buiten handbereik zijn
  • Je wilt nu echt bewust jouw droomleven gaan manifesteren
  • Tijdens het Manifestatie event ga jij leren hoe jij het manifesteren in je dagelijks leven toe kunt passen
  • Zodat jij jouw werkelijkheid kunt realiseren. 

Wil je er toch liever live bij zijn? Met je voeten in het zand. Een KUKURU podcast bijwonen, lunchen en barbecueën met Giel en de sprekers. Een goodiebag ontvangen en natuurlijk samen mediteren en visualiseren. 
Er zijn nog enkele tickets beschikbaar. Dit zijn de laatste! Grijp dus je kans. 

Dit is wat je krijgt

talks & workshop

Je volgt die dag alle sprekers live vanaf je scherm.

Opdrachten

De oefeningen die gedaan worden kun jij gewoon meedoen thuis vanaf de bank

live chat

Je blijft in contact met de andere online deelnemers

opname

Na afloop ontvang je opname in je mail en kun je het onbeperkt en levenslang terugkijken

De sprekers

07 (1) (1)
Manifesteren kun je leren. Dat is haar lijfspreuk en tevens de titel van haar boek. Willemijn Welten is er ook bij tijdens het Online Manifestatie Event! Ze is auteur, spreker en Manifestatie-coach. 
 
Meer van 10 jaar werkte ze voor financiële start-up & corporates. Maar dit was niet wat haar gelukkig maakte. Wat wilde ze écht? Ze besloot haar baan op te geven om manifestatie-teacher te worden. Ze nam een deep-dive in spiritualiteit en deed alles waar ze ooit van gedroomd had. Ze werd o.a. Cranio Sacraal therapeut, woonde in Zuid-Amerika en zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en deed de opleiding bij Gabby Bernstein. Dat was wat ze anderen wilde leren. En daar is ze mee doorgegaan in Nederland. 
Ze heeft de ondernemersgeest gecombineerd met het talent in energie. Nu begeleidt ze ondernemende vrouwen om hun energie te managen. 
 
“Ik laat je beseffen dat de vrede die je zoek al in je zit én dat jij jouw droomleven kunt creëren met alle overvloed en liefde die daarbij hoort!
Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren.”
Cosmic Life - Libelle

Op 1 januari 2016 nam ze een besluit dat haar leven veranderde. Ze was ongelukkig, werkte voor een riante corporate bedrijf en na jaren stress kreeg ze ook lichamelijke klachten. 
Ze wist dat het roer om moest en heeft dat ook gedaan!

Christine Beijnen van Cosmic Life is voortaan een vast gezicht tijdens het Manifestatie Event en ook bij deze online versie is ze er weer bij! 

Nadat ze op nieuwjaarsdag een aantal jaar geleden het besluit nam het anders te gaan doen, is ze zich gaan openstellen voor persoonlijke en spirituele groei. Ze gaf zich over aan de liefdevolle intelligentie. En toen is haar reis begonnen. Een periode van drie jaar persoonlijke ontwikkeling, heling en de zoektocht naar haar ware zielsmissie was begonnen. Christine ging boeken lezen en deed cursussen en workshops over de hele wereld van o.a. Dr. Joe Dispenza en Gabrielle Bernstein. 

“In ontdekte een wereld vol magie en avontuur. Ik leerde mij te kunnen focussen gedurende meditatie en om heel gericht mijn gedachten en emoties in te zetten op wat ik WEL wilde in het leven. Ik leerde om mijn elektromagnetisch veld te activeren en daarmee de toekomst letterlijk naar mij toe te trekken.”

De resultaten waren zo verbluffend en overweldigend. Ze is haar hart gaan volgen en raakte gefasicineerd door moderne wetenschappen als de kwantumfysica en neurowetenschappen. 
Die kennis draagt ze met heel veel enthousiastme over. 

In 2 jaar tijd hebben ruim 7000 mensen haar bekende Abundance en Intentions Insta cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties duizenden keren verkocht.

LINH20210912ManifestatieEvent577

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde!

Iedereen die haar kent, weet over wie ik het heb. Dit is namelijk de beroemde uitspraak van Kim Munnecom! In september 2021 stond ze al op het podium voor het live Manifestatie Event en tijdens de online versie is ze er uiteraard weer bij. 

Het is haar passie om mensen hun mooiste leven te helpen creëren. Ze is gestart als Voedingsdeskundige en Mindsetcoach. Daarna is ze haar hart nog meer gaan volgen en is ze ondernemers gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit Alignment. Dat heeft er weer toe geleid dat ze zich is gaan verdiepen in de wet van aantrekking. En dat is precies wat voor haar een doorbraak was. 

Kim: “Ik heb uit eigen ervaring mogen leren hoeveel groei je kunt doormaken als je alles gaat doen vanuit pure Alignment. Als je intenties gaat zetten, bewust leert creëren, de Wet van Aantrekking bewust leert toepassen en vooral die persoon gaat ZIJN die je wilt zijn! Dan verandert namelijk ALLES met je mee!”

Tijdens het Online Manifestatie Event op 12 en 13 maart ga jij leren hoe je het Manifesteren écht toe kunt passen. Hoe jij die laatste puzzelstukjes in elkaar kunt leggen. Je gaat de diepte in en je mag haar al je vragen stellen. 

Screenshot_20211218-195059_WhatsApp

Linda is oprichtster van het Manifestatie Magazin. Een prachtig magazine met interessante interviews, inspirerende columns en rubrieken en vooral heel veel mooie verhalen over manifesteren.
De tweede editie is deze week uitgekomen en is te koop op hun website.

Daarnaast is Linda ook auteur van het boek Golven van geluk. Een boek over kwantumfysica en neurowetenschappen. Echt een aanrader als jij in gemakkelijke taal wilt leren hoe je het kwantumveld dankbaar in kunt zetten.

Linda gaat je hier tijdens haar talk alles over leren!

IMG_5967
“Ik hou ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en geloof erin dat als we van JOY onze  JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen.” 
 
Dat is de uitspraak van Lou Niestadt. Want zij mag uiteraard niet ontbreken tijdens dit gave event! 
 

“Weet jij nog hoe je als kind naar de wereld keek door de ogen van je verbeelding? Weet je nog hoe je fiets geen fiets, maar een paard, een motor of een tijdmachine was waarmee je jezelf vliegensvlug kon transporteren…? Weet je nog dat je kleding gebruikte om jezelf te transformeren in wie of wat je ook maar wilde zijn en dat je voorwerpen gebruikte waar jij ze voor nodig had en niet zozeer waar ze voor bedoeld waren? En weet je nog hoe je je verwonderde over alles om je heen en hoe je kon stoppen in het midden van een stap om je te verbazen over de kleinste dingen? Alles was fascinerend, alles was mogelijk, alles was magisch. 

Deze manier van naar de wereld kijken, die je als kind al had, is de allerhoogste manifestatie-frequentie. Het is werkelijk wonderbaarlijk als je weet hoe je kunt kijken naar wat er vlak voor je ligt. Hidden in plain sight. Zodra je je dit beseft, dat het al in the pocket is, kom je niet langer vanuit schaarste maar denk je in plaats daarvan vanuit overvloed.”

Het is haar missie om jou terug te brengen bij dit gevoel. Bij de realisatie dat alles er al is. Zodat je van dááruit kunt aantrekken wat je nog meer zou willen manifesteren.

In haar boek Pockets vól met JOY kun je tijdens een 28-daags experiment zelf gaan bewijzen dat JOY écht genoeg is om je dromen waar te maken.  In het vervolg, Pockets vól met Vrijheid ga je ontdekken dat Vrijheid overal in te vinden is en echt genoeg is om jouw dromen waar te maken!Hier gaat ze je tijdens het Online Manifestatie Event alles over vertellen.  

LINH20220316Laura0620

Laura is de organisator van dit Manifestatie Event, maar daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf genaamd Buiten de lijntjes. 
Ze heeft vier kinderboeken geschreven over de wet van aantrekking. Het is haar missie om kinderen alles te leren over die eeuwenoude wijsheid. Want het start bij onze kinderen. Hoe zou onze maatschappij er over 20 jaar uit zien als we dit kinderen nu al mee geven? 

Daarnaast is Laura helderhorend en helderziend. Ze heeft een lijntje met boven, met haar energetisch team wat ze haar Mastermind noemt. Haar Mastermind ondersteund haar, beantwoordt haar vragen en via haar Mastermind kan ze kennis downloaden. Dit is wat ze anderen wil leren. Iedereen heeft namelijk een Mastermind en iedereen kan er contact mee maken. Ze organiseert VIP-weekenden in haar atelier en begeleidt startende ondernemers. 

Tijdens het Manifestatie Event gaat ze je meenemen naar jouw innerlijk kind. 

Wat anderen zeggen

Koop nu direct je ticket

Via de live stream kun jij het hele event volgen. Eindelijk kun jij die stappen zetten om jouw dromen te manifesteren. 
Nodig je vrienden, familie of zus uit om samen het event te bekijken. En stap in jouw droomleven. 
En dat voor deze prijs. No brainer toch? 

If you can dream it, you can do it

-Walt Disney

live stream

€97

€44

📆 11 september
📍 Thuis vanaf de bank
🙋‍♀️ Je volgt alles via een live stream

Veel gestelde vragen

In een prachtig strandrestaurant in Noordwijk aan zee, genaamd Nederzandt. Alle faciliteiten zijn aanwezig op de locatie en als je 50 meter verderloopt sta je met je voeten in het zand. De barbecue zal aan het eind van de avond plaatsvinden in de duinen. Zie jij de ondergaande zon al voor je? 

Lou Niestadt, Christine Beijnen, Kim Munnecom, Willemijn Welten, Linda Dronkers en Laura Langens. Allemaal gaan ze vanuit hun eigen expertise vertellen over de wet van aantrekking. Giel Beelen is aanwezig als host en zal aan het eind van de dag een KUKURU podcast opnemen. 

Giel Beelen heeft zijn eigen podcast genaamd Kukuru. In deze podcast interviewt hij inspirerende mensen over uiteenlopende thema’s die allemaal een link hebben met zelfontwikkeling. Op 11 september gaan alle sprekers en Giel Beelen om een grote tafel zitten. Ze gaan alle vragen uit het publiek beantwoorden. Ook de mensen thuis kunnen vragen insturen. 

Bij een live ticket ben je live bij het event aanwezig. Je zit in de zaal en tijdens de lunch kun je praten met de sprekers en host. Ook is er een leuke markt waar je producten kunt kopen. 

Bij een online ticket kun jij alles volgen vanaf een live stream, thuis op de bank. Ideaal als jij samen wil kijken met je vriendin, buurvrouw, partener of zus. 

Jazeker, als jij je ticket hebt gekocht ontvang je een mail met daarin de vraag of je dieetwensen hebt. Deze kun je doorgeven door op die mail te reageren.

Programma

Ochtend

9.00 uur: welkom met koffie, thee en iets lekkers
9.30 uur: opening door Giel Beelen met een speciale verrassing
10.00 uur: talk Laura Langens
11.00 uur: talk Linda Dronkers
12.00 uur: overheerlijke lunch om je vingers bij af te likken

Middag

13.00 uur: workshop Willemijn Welten
14.00 uur: talk Christine Beijnen
15.00 uur: korte break
15.30 uur: talk met 1:1 gesprekken Kim Munnecom
16.30 uur: workshop Lou Niestadt
17.30 uur: korte break
17.45 uur: KUKURU podcast opname met Giel Beelen en alle sprekers
19.00 uur: Afsluiting

Live stream

€97

€44

📆 11 september
📍 Thuis vanaf de bank
🙋‍♀️ Je volgt alles via een live stream

Manifestatie Event draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches