Online Manifestatie Event

Het Online Manifestatie Event was geweldig. Magisch! 
Alles sloot mooi op elkaar aan. De challenges waren krachtig en de verbinding tussen de deelnemers waren voelbaar. 
Jij kunt het hele event terugkijken. Alleen vandaag nog! 

Kijk het direct terug

Online Manifestatie Event

10 sprekers

Herken je dit?

Je weet dat elke toekomstige versie van jezelf bestaat. Dat jij de regie in handen hebt om jouw toekomst te creëren. Maar het lukt je nog niet om alle puzzelstukjes in elkaar te leggen. 
Je hebt meer informatie nodig zodat jij kunt ontdekken wat jouw volgende stap is. 

Businessperson's Hand Holding Red Horseshoe Magnet Attracting Paper Cut Out Figures On Wooden Desk

Die informatie ga je ontvangen

Wij willen je heel graag dat steuntje in je rug geven
10 vrouwen gaan je alles leren over manifesteren. Van de kwantumfysica tot zelfliefde. Van binnen naar buiten. Van Joy naar Money Mindset. En van een hypnose tot wetenschap. 

Dag 1

10.00 uur: welkom door Laura Langens (organisator)
10.10 uur: Workshop Marjolein Berendsen
11.00 uur: Workshop Kim Munnecom
12.00 uur: pauze
12.45 uur: ontspanning door Marlinde
13.00 uur: Workshop Christine Beijnen
14.00 uur: Workshop Marieke van Meijeren
15.00 uur: korte break
15.20 uur: Groepshypnose van Vanessa Bender
16.30 uur: Afsluiting door Laura Langens 

 

Dag 2

10.00 uur: welkom door Laura Langens (organisator)
10.10 uur: Workshop Willemijn Welten
11.00 uur: Workshop Linda Dronkers
12.00 uur: pauze
12.45 uur: ontspanning door Marlinde
13.00 uur: Workshop Sophie Dittmar
14.00 uur: Workshop Tess Keijzer
15.00 uur: korte break
15.20 uur: Workshop Lou Niestadt
16.30 uur: Afsluiting door Laura Langens 

LINH20210912ManifestatieEvent577

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde!

Iedereen die haar kent, weet over wie ik het heb. Dit is namelijk de beroemde uitspraak van Kim Munnecom! In september 2021 stond ze al op het podium voor het live Manifestatie Event en tijdens de online versie is ze er uiteraard weer bij. 

Het is haar passie om mensen hun mooiste leven te helpen creëren. Ze is gestart als Voedingsdeskundige en Mindsetcoach. Daarna is ze haar hart nog meer gaan volgen en is ze ondernemers gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit Alignment. Dat heeft er weer toe geleid dat ze zich is gaan verdiepen in de wet van aantrekking. En dat is precies wat voor haar een doorbraak was. 

Kim: “Ik heb uit eigen ervaring mogen leren hoeveel groei je kunt doormaken als je alles gaat doen vanuit pure Alignment. Als je intenties gaat zetten, bewust leert creëren, de Wet van Aantrekking bewust leert toepassen en vooral die persoon gaat ZIJN die je wilt zijn! Dan verandert namelijk ALLES met je mee!”

Tijdens het Online Manifestatie Event op 12 en 13 maart ga jij leren hoe je het Manifesteren écht toe kunt passen. Hoe jij die laatste puzzelstukjes in elkaar kunt leggen. Je gaat de diepte in en je mag haar al je vragen stellen. 

Cosmic Life - Libelle

Op 1 januari 2016 nam ze een besluit dat haar leven veranderde. Ze was ongelukkig, werkte voor een riante corporate bedrijf en na jaren stress kreeg ze ook lichamelijke klachten. 
Ze wist dat het roer om moest en heeft dat ook gedaan!

Christine Beijnen van Cosmic Life is voortaan een vast gezicht tijdens het Manifestatie Event en ook bij deze online versie is ze er weer bij! 

Nadat ze op nieuwjaarsdag een aantal jaar geleden het besluit nam het anders te gaan doen, is ze zich gaan openstellen voor persoonlijke en spirituele groei. Ze gaf zich over aan de liefdevolle intelligentie. En toen is haar reis begonnen. Een periode van drie jaar persoonlijke ontwikkeling, heling en de zoektocht naar haar ware zielsmissie was begonnen. Christine ging boeken lezen en deed cursussen en workshops over de hele wereld van o.a. Dr. Joe Dispenza en Gabrielle Bernstein. 

“In ontdekte een wereld vol magie en avontuur. Ik leerde mij te kunnen focussen gedurende meditatie en om heel gericht mijn gedachten en emoties in te zetten op wat ik WEL wilde in het leven. Ik leerde om mijn elektromagnetisch veld te activeren en daarmee de toekomst letterlijk naar mij toe te trekken.”

De resultaten waren zo verbluffend en overweldigend. Ze is haar hart gaan volgen en raakte gefasicineerd door moderne wetenschappen als de kwantumfysica en neurowetenschappen. 
Die kennis draagt ze met heel veel enthousiastme over. 

In 2 jaar tijd hebben ruim 7000 mensen haar bekende Abundance en Intentions Insta cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties duizenden keren verkocht.

07 (1) (1)
Manifesteren kun je leren. Dat is haar lijfspreuk en tevens de titel van haar boek. Willemijn Welten is er ook bij tijdens het Online Manifestatie Event! Ze is auteur, spreker en Manifestatie-coach. 
 
Meer van 10 jaar werkte ze voor financiële start-up & corporates. Maar dit was niet wat haar gelukkig maakte. Wat wilde ze écht? Ze besloot haar baan op te geven om manifestatie-teacher te worden. Ze nam een deep-dive in spiritualiteit en deed alles waar ze ooit van gedroomd had. Ze werd o.a. Cranio Sacraal therapeut, woonde in Zuid-Amerika en zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en deed de opleiding bij Gabby Bernstein. Dat was wat ze anderen wilde leren. En daar is ze mee doorgegaan in Nederland. 
Ze heeft de ondernemersgeest gecombineerd met het talent in energie. Nu begeleidt ze ondernemende vrouwen om hun energie te managen. 
 
“Ik laat je beseffen dat de vrede die je zoek al in je zit én dat jij jouw droomleven kunt creëren met alle overvloed en liefde die daarbij hoort!
Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren.”
Marieke

Ze is founder van De Bewustzijn school en auteur van haar autobiografie RISE. Daarnaast is ze benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd.
En dat is zeker wat ze gaat doen tijdens het Online Manifestatie Event. Spreken. Marieke van Meijeren is een van de sprekers tijden het Online Manifestatie Event!

Op haar 16e kreeg Marieke een ernstig brommerongeluk en bevond ze zich op het randje van de dood. Tot verbazing van de artsen herstelde zij zichzelf volledig. Maar wist hier moeilijk mee om te gaan. Ze stapte in de rat-race van het leven. Van buiten klopte het hele plaatje. Een fijn appartement en een eigen bedrijf, maar van binnen voelde ze zich onrustig en ongelukkig. Ze besloot het roer om te gooien en is haar ‘Zelf’ gaan ontdekken.

Marieke kwam tot het besef dat iedereen een unieke manier heeft om zichzelf te laten leiden. Als je je meer bewust wordt van dat ‘Wat je bent’ en je zelf de schepper bent van je eigen leven, dan kun je gaan ervaren wie je werkelijk bent! Dan ga je naar een ruimer en dieper bewustzijn, waarmee je niet alleen jezelf bevrijdt, maar ook de wereld om je heen. En daar is het nu wel tijd voor. De wereld, de aarde en de mensheid kan al het hoger bewustzijn’ gebruiken om zo ook de wereld tot een bestaan te dromen. Want Samen, Ja samen zijn wij onmetelijk sterk.

Screenshot_20211221-191023_Gallery

Ik vroeg haar of ze wilde spreken op het Online Manifestatie Event. Haar reactie was direct: YES! Maar ze had wel een vraag. 

“Mag ik ook een groepshypnose geven?”

Ja natuurlijk, graag zelfs! 

Vanessa heeft mij en nog heel veel andere mensen met verschillende thema’s geholpen. Door middel van hypnose werk je aan een transformatie op een diep onderbewust niveau. Hierdoor is de verandering echt effectief op korte en lange termijn. 

En vanuit eigen ervaring weet ik dat als geen ander. Sinds ik bij haar in hypnose ben geweest heb ik geen last meer van mijn hooikoorts, mijn Money Mindset is helemaal veranderd, ik heb meer zelfvertrouwen en ik heb enorme stappen gemaakt in mijn business.

Vanessa heeft de opleiding Hypnotherapie Practitioner (en vervolgens de Master opleiding) bij Edwin Selij gevolgd. Ze heeft haar eigen praktijk in Nijmegen, waar je 1:1 sessies kunt boeken. Live én online. 

Ik ben dan ook enorm trots dat je van Vanessa gaat leren hoe jij vanuit die diepere laag kunt manifesteren én dat Vanessa een groepshypnose gaat doen. 

LINH20211031AlexiaMarjolein090

“Leven vanuit je ware essentie, Zijn wie je werkelijk bent: dit is mijn levensmissie. En dit is wat ik door wil geven aan iedereen op de hele wereld.”

Marjolein studeerde aan de Hogere Hotelschool, stapte daarna in het bedrijfsleven. Tot ze het besluit nam het roer volledig om te gooien.
Ze startte met Reiki en deed vervolgens de opleiding natuurgeneeskundig therapeut. Ondertussen is ze opgeleid tot coach en medium en behaalde een Master in familieopstellingen.

Met haar bedrijf ZoMa geeft ze o.a. Reiki cursussen, trainingen en leidt ze mensen op tot Holistisch Therapeut.
Haar boek Holistisch leven, moeiteloos gelukkig is een prachtige aanvuller op dit hele verhaal.

Tijdens haar talk op het online Manifestatie event wil ze mensen inspireren, motiveren en vol liefde laten voelen wie je werkelijk bent. “Daarmee kan iedereen een licht en gelukkig leven leiden, in het hier en nu, zonder oordelen. Van binnen en buiten. Geluk en liefde zit al vanuit je essentie in jezelf. Het is de kunst om dit weer te gaan voelen en ervaren.”

Zo kun jij de mooiste versie van jezelf leven, in je mooiste en gelukkigste leven. 

Screenshot_20211218-195059_WhatsApp

Linda is oprichtster van het Manifestatie Magazin. Een prachtig magazine met interessante interviews, inspirerende columns en rubrieken en vooral heel veel mooie verhalen over manifesteren.
De tweede editie is deze week uitgekomen en is te koop op hun website.

Daarnaast is Linda ook auteur van het boek Golven van geluk. Een boek over kwantumfysica en neurowetenschappen. Echt een aanrader als jij in gemakkelijke taal wilt leren hoe je het kwantumveld dankbaar in kunt zetten.

Linda gaat je hier tijdens haar talk alles over leren!

Sophie

De volgende spreker kun je kennen van haar populaire podcast show (de So V’s Choice podcast show), de LAB of Attraction, haar vernieuwende Spirit Marketing methode of haar boek De Instructies naar Verlicht Leven.

Sophie van So V’s choice ging zelf van een psycholoog in vaste dienst met veel beperkende overtuigingen naar een succesvolle online ondernemer in slechts 3 maanden tijd. Samen met haar source energy Rose wist zij een mega succesvolle online business neer te zetten en werd hiermee een inspiratiebron voor talloze vrouwen.

Inmiddels heeft zij meer dan 10.000e vrouwen (mij ook!!) mogen inspireren & transformeren.

Haar missie: next level gaan op alle gebieden van haar leven en daarmee andere vrouwen & onderneemsters inspireren hetzelfde te doen.

Soof zal tijdens het event een super high frequency Masterclass gaan geven waarbij zij jou middels haar energie en vernieuwende LOA opdrachten gaat helpen diezelfde dag nog in je inspirator rol te stappen. Zodat ook jij je licht volop kan gaan laten schijnen!

IMG_20211223_221737_154

Wist je dat je kunt leven vanuit je hart? Dat wij allemaal een hart intelligentie hebben en dat dit een heel kort lijntje heeft met manifesteren? Wist je dat jij jouw hart kunt inzetten om jouw droomleven te leven? 
Je hart heeft enorm veel wijsheid. Wil jij die magie laten werken? 

Tess Keijzer gaat je alles vertellen over de wijsheid en magie van je hart. Ik ben dan ook enorm blij dat Tess een van de sprekers tijdens het Online Manifestatie Event is. 

Ze heeft haar MSc. in psychologie afgerond, daarna een paar jaar in New York en Sydney gewoond en heeft duizenden mensen in het bedrijfsleven gecoacht en getraind. 
Daar zag ze dat enorm veel mensen de verbinding met zichzelf kwijt zijn. En zijzelf was dat destijds ook. Ze ging op soul journey en weer opzoek naar de verbinding met zichzelf.

En dat deed ze! Ze kreeg haar missie door: “Tess, it’s your mission to bring more heart into this world.”
Ze ging studeren bij het HeartMath Institute in Californië, ging een retreat van Dr. Joe Dispenza en volgde seminars van Gregg Braden.

En is haar bedrijf And Heart gestart en inspireert en helpt succesvolle vrouwelijke leiders en entrepreneurs om uit hun ratio en mindf*cks te komen, de stem van hun mind en hart te onderscheiden, zodat ze de moed hebben om te stoppen met wat ze echt niet meer willen, en wel de keuzes maken om daadwerkelijk te creëren en te realiseren waar ze zo diep naar verlangen.

BOT_7515
“Ik hou ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en geloof erin dat als we van JOY onze  JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen.” 
 
Dat is de uitspraak van Lou Niestadt. Want zij mag uiteraard niet ontbreken tijdens dit gave event! 
 

“Weet jij nog hoe je als kind naar de wereld keek door de ogen van je verbeelding? Weet je nog hoe je fiets geen fiets, maar een paard, een motor of een tijdmachine was waarmee je jezelf vliegensvlug kon transporteren…? Weet je nog dat je kleding gebruikte om jezelf te transformeren in wie of wat je ook maar wilde zijn en dat je voorwerpen gebruikte waar jij ze voor nodig had en niet zozeer waar ze voor bedoeld waren? En weet je nog hoe je je verwonderde over alles om je heen en hoe je kon stoppen in het midden van een stap om je te verbazen over de kleinste dingen? Alles was fascinerend, alles was mogelijk, alles was magisch. 

Deze manier van naar de wereld kijken, die je als kind al had, is de allerhoogste manifestatie-frequentie. Het is werkelijk wonderbaarlijk als je weet hoe je kunt kijken naar wat er vlak voor je ligt. Hidden in plain sight. Zodra je je dit beseft, dat het al in the pocket is, kom je niet langer vanuit schaarste maar denk je in plaats daarvan vanuit overvloed.”

Het is haar missie om jou terug te brengen bij dit gevoel. Bij de realisatie dat alles er al is. Zodat je van dááruit kunt aantrekken wat je nog meer zou willen manifesteren.

In haar boek Pockets vól met JOY kun je tijdens een 28-daags experiment zelf gaan bewijzen dat JOY écht genoeg is om je dromen waar te maken.  In het vervolg, Pockets vól met Vrijheid ga je ontdekken dat Vrijheid overal in te vinden is en echt genoeg is om jouw dromen waar te maken!Hier gaat ze je tijdens het Online Manifestatie Event alles over vertellen.  

Wat krijg je?

€47

Investeer in jezelf.
Om die versie van jezelf te creëren die doet wat ze leuk vindt. En is wie ze wil zijn.

€47

Investeer in jezelf.
Om die versie van jezelf te creëren die doet wat ze leuk vindt. En is wie ze wil zijn.

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom het Manifestatie Event? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier onze privacy verklaring. 

Manifestatie Event draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches