Salespagina Opname Manifestatie Event 2022 - Manifestatie Event

Manifestatie event

Jouw kans om alles terug te kijken!

De 2e editie van het Manifestatie Event is een feit. En wauw wat was het geweldig. Talks over manifesteren, de quantumfysica, neurowetenschap, intenties zetten en een beslissing nemen. Maar ook over manifesteren vanuit je lijf. Talks over vergeving en van angst naar liefde. En over zelfliefde. Allemaal verbonden met die eeuwenoude wijsheid: manifesteren.

Dit is je kans om alles terug te kijken. Ruim 6 uur aan inspiratie, motivatie en informatie. Je kunt elke talk apart bekijken. In je eigen tijd en op je gemak. Alles is namelijk onbeperkt en levenslang te bekijken. 

Wat anderen zeggen

Dit is wat je krijgt

overzichtelijk

Je kunt alles terugkijken in een heel overzichtelijk systeem. De dag is in stukjes opgeknipt. Dat betekent dat jij zelf kunt kiezen wel talk je terugkijkt en welke niet.

levenslang en onbeperkt

Jij kunt het hele event levenslang en onbeperkt terugkijken. Jij bepaalt wanneer en hoe lang. Alles kan.

eigen tempo

Bekijk alles in je eigen tempo. Dat kan dus vandaag, volgende week en ook nog over 3 jaar.

opname

€97

€27

talks & workshop

Luister en doe mee.

Zelfonwikkeling

Het beste waar je in kunt investeren ben je zelf.

Eigen tijd

Onbeperkt kijken en levenslang toegang.

opname

Thuis vanaf de bank met je partner, vriendin of zus.

De sprekers

07 (1) (1)
Manifesteren kun je leren. Dat is haar lijfspreuk en tevens de titel van haar boek. Willemijn Welten is er ook bij tijdens het Online Manifestatie Event! Ze is auteur, spreker en Manifestatie-coach. 
 
Meer van 10 jaar werkte ze voor financiële start-up & corporates. Maar dit was niet wat haar gelukkig maakte. Wat wilde ze écht? Ze besloot haar baan op te geven om manifestatie-teacher te worden. Ze nam een deep-dive in spiritualiteit en deed alles waar ze ooit van gedroomd had. Ze werd o.a. Cranio Sacraal therapeut, woonde in Zuid-Amerika en zich te verdiepen in spirituele en sjamanistische principes en deed de opleiding bij Gabby Bernstein. Dat was wat ze anderen wilde leren. En daar is ze mee doorgegaan in Nederland. 
Ze heeft de ondernemersgeest gecombineerd met het talent in energie. Nu begeleidt ze ondernemende vrouwen om hun energie te managen. 
 
“Ik laat je beseffen dat de vrede die je zoek al in je zit én dat jij jouw droomleven kunt creëren met alle overvloed en liefde die daarbij hoort!
Manifesteren is de kunst om je dromen te realiseren.”
Cosmic Life - Libelle

Op 1 januari 2016 nam ze een besluit dat haar leven veranderde. Ze was ongelukkig, werkte voor een riante corporate bedrijf en na jaren stress kreeg ze ook lichamelijke klachten. 
Ze wist dat het roer om moest en heeft dat ook gedaan!

Christine Beijnen van Cosmic Life is voortaan een vast gezicht tijdens het Manifestatie Event en ook bij deze online versie is ze er weer bij! 

Nadat ze op nieuwjaarsdag een aantal jaar geleden het besluit nam het anders te gaan doen, is ze zich gaan openstellen voor persoonlijke en spirituele groei. Ze gaf zich over aan de liefdevolle intelligentie. En toen is haar reis begonnen. Een periode van drie jaar persoonlijke ontwikkeling, heling en de zoektocht naar haar ware zielsmissie was begonnen. Christine ging boeken lezen en deed cursussen en workshops over de hele wereld van o.a. Dr. Joe Dispenza en Gabrielle Bernstein. 

“In ontdekte een wereld vol magie en avontuur. Ik leerde mij te kunnen focussen gedurende meditatie en om heel gericht mijn gedachten en emoties in te zetten op wat ik WEL wilde in het leven. Ik leerde om mijn elektromagnetisch veld te activeren en daarmee de toekomst letterlijk naar mij toe te trekken.”

De resultaten waren zo verbluffend en overweldigend. Ze is haar hart gaan volgen en raakte gefasicineerd door moderne wetenschappen als de kwantumfysica en neurowetenschappen. 
Die kennis draagt ze met heel veel enthousiastme over. 

In 2 jaar tijd hebben ruim 7000 mensen haar bekende Abundance en Intentions Insta cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties duizenden keren verkocht.

LINH20210912ManifestatieEvent577

Je hebt verd*mme wat te doen hier op aarde!

Iedereen die haar kent, weet over wie ik het heb. Dit is namelijk de beroemde uitspraak van Kim Munnecom! In september 2021 stond ze al op het podium voor het live Manifestatie Event en tijdens de online versie is ze er uiteraard weer bij. 

Het is haar passie om mensen hun mooiste leven te helpen creëren. Ze is gestart als Voedingsdeskundige en Mindsetcoach. Daarna is ze haar hart nog meer gaan volgen en is ze ondernemers gaan coachen op het gebied van ondernemen vanuit Alignment. Dat heeft er weer toe geleid dat ze zich is gaan verdiepen in de wet van aantrekking. En dat is precies wat voor haar een doorbraak was. 

Kim: “Ik heb uit eigen ervaring mogen leren hoeveel groei je kunt doormaken als je alles gaat doen vanuit pure Alignment. Als je intenties gaat zetten, bewust leert creëren, de Wet van Aantrekking bewust leert toepassen en vooral die persoon gaat ZIJN die je wilt zijn! Dan verandert namelijk ALLES met je mee!”

Tijdens het Online Manifestatie Event op 12 en 13 maart ga jij leren hoe je het Manifesteren écht toe kunt passen. Hoe jij die laatste puzzelstukjes in elkaar kunt leggen. Je gaat de diepte in en je mag haar al je vragen stellen. 

Screenshot_20211218-195059_WhatsApp

Linda is oprichtster van het Manifestatie Magazin. Een prachtig magazine met interessante interviews, inspirerende columns en rubrieken en vooral heel veel mooie verhalen over manifesteren.
De tweede editie is deze week uitgekomen en is te koop op hun website.

Daarnaast is Linda ook auteur van het boek Golven van geluk. Een boek over kwantumfysica en neurowetenschappen. Echt een aanrader als jij in gemakkelijke taal wilt leren hoe je het kwantumveld dankbaar in kunt zetten.

Linda gaat je hier tijdens haar talk alles over leren!

BOT_7515
“Ik hou ervan om met de Universele Wetten te experimenteren en geloof erin dat als we van JOY onze  JOB maken, alles waar we van dromen in ons leven dan als vanzelf naar ons toe zal komen.” 
 
Dat is de uitspraak van Lou Niestadt. Want zij mag uiteraard niet ontbreken tijdens dit gave event! 
 

“Weet jij nog hoe je als kind naar de wereld keek door de ogen van je verbeelding? Weet je nog hoe je fiets geen fiets, maar een paard, een motor of een tijdmachine was waarmee je jezelf vliegensvlug kon transporteren…? Weet je nog dat je kleding gebruikte om jezelf te transformeren in wie of wat je ook maar wilde zijn en dat je voorwerpen gebruikte waar jij ze voor nodig had en niet zozeer waar ze voor bedoeld waren? En weet je nog hoe je je verwonderde over alles om je heen en hoe je kon stoppen in het midden van een stap om je te verbazen over de kleinste dingen? Alles was fascinerend, alles was mogelijk, alles was magisch. 

Deze manier van naar de wereld kijken, die je als kind al had, is de allerhoogste manifestatie-frequentie. Het is werkelijk wonderbaarlijk als je weet hoe je kunt kijken naar wat er vlak voor je ligt. Hidden in plain sight. Zodra je je dit beseft, dat het al in the pocket is, kom je niet langer vanuit schaarste maar denk je in plaats daarvan vanuit overvloed.”

Het is haar missie om jou terug te brengen bij dit gevoel. Bij de realisatie dat alles er al is. Zodat je van dááruit kunt aantrekken wat je nog meer zou willen manifesteren.

In haar boek Pockets vól met JOY kun je tijdens een 28-daags experiment zelf gaan bewijzen dat JOY écht genoeg is om je dromen waar te maken.  In het vervolg, Pockets vól met Vrijheid ga je ontdekken dat Vrijheid overal in te vinden is en echt genoeg is om jouw dromen waar te maken!

LINH20220316Laura0620

Laura is de organisator van dit Manifestatie Event, maar daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf genaamd Buiten de lijntjes. 
Ze heeft vier kinderboeken geschreven over de wet van aantrekking. Het is haar missie om kinderen alles te leren over die eeuwenoude wijsheid. Want het start bij onze kinderen. Hoe zou onze maatschappij er over 20 jaar uit zien als we dit kinderen nu al mee geven? 

Daarnaast is Laura helderhorend en helderziend. Ze heeft een lijntje met boven, met haar energetisch team wat ze haar Mastermind noemt. Haar Mastermind ondersteund haar, beantwoordt haar vragen en via haar Mastermind kan ze kennis downloaden. Dit is wat ze anderen wil leren. Iedereen heeft namelijk een Mastermind en iedereen kan er contact mee maken. Ze organiseert VIP-weekenden in haar atelier en begeleidt startende ondernemers. 

Tijdens het Manifestatie Event gaat ze je meenemen naar jouw innerlijk kind. 

Dit wil je niet missen!

Veel gestelde vragen

Levenslang en onbeperkt. Jij bepaald wanneer je het terugkijkt. Dat kan vandaag, volgende week en over 10 jaar ook nog. 

Je krijgt alle talks. Dit is meer dan 6 uur aan opnamemateriaal. Je ontvangt meer informatie over de quantumfysicia van Christine Beijnen, Linda Dronkers die je meeneemt in de neurowetenschap en een hele fijne meditatie met je doet, Lou Niestadt die je vertelt over JOY en VRIJHEID, Kim Munnecom die meer vertelt over zelfliefde en wat dat te maken heeft met manifesteren, Willemijn Welten die ook de spirituele kant van manifesteren met je deelt en Laura Langens die je laat ontdekken hoe je je Energetische Mastermind in kunt zetten. Daarnaast krijg je de opname van optredens en natuurlijk de live podcast met Giel Beelen. 

Giel Beelen heeft zijn eigen podcast genaamd Kukuru. In deze podcast interviewt hij inspirerende mensen over uiteenlopende thema’s die allemaal een link hebben met zelfontwikkeling. Op 11 september zijn alle sprekers en Giel Beelen om een grote tafel gaan zitten. Ze hebben alle vragen uit het publiek beantwoordt.

Voorlopig niet. Ik heb besloten om dit evenement in 2023 niet te organiseren. Wellicht komt er in de toekomst nog een Manifestatie Event. Houdt deze website wel in de gaten want we zijn wel bezig met een Manifestatie 3-daagse. Drie dagen lang wordt je dan meegenomen in de wereld van manifesteren op vakantiepark het Wylde pad. De datum volgt nog. 

opname

€97

€77

Wil je op de hoogte blijven?

Manifestatie Event draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders