Sprekers

LINH20210912ManifestatieEvent870

Lou Niestadt

Lou is schrijfster, wetenschepper en ook wel bekend als Juf Universe. Anderhalf jaar ging ze offline om haar Joyride to Freedom te beleven. Ze ging haar JOY & FREEDOM achterna om te zien welk effect dat had op haarzelf, haar gezin en business. Ze ging de universele wetten écht leven in plaats van er alleen maar over te schrijven, lezen en leren.

Nu is ze weer online en praat ze met ontzettend veel joy en liefde over manifesteren. Zodat ze het échte purpose van de wet van aantrekking kan leven en door kan geven. 
TO EMPOWER US, TO EMPOWER OTHERS. 
Haar Pockets vól met JOY, een 28-daags experiment met de Wet van Aantrekking zijn nu te koop. Het is een 28-daags experiment, een interactief boek, waardoor je het zelf echt kunt gaan ervaren. Echt een aanrader!

En Lou is ook tijdens het Manifestatie Event te horen! Wat zijn we daar ontzettend blij mee en trots op. 
Lou gaat je alles leren over Human Design & Manifesteren. Op welke manier kun jij het gemakkelijkste manifesteren? Waar ligt je kracht? En op welke manier leer je het beste?

Een talk met veel herkenning, bevestiging van de dingen die je al doet en zeker ook nieuwe informatie. Dat kun je dan weer in je Pocket steken.

Willemijn Welten

Willemijn Welten is manifestatie expert en mag dus zeker niet ontbreken als spreker!

Ze heeft een prachtig kaartendeck ontwikkeld waarmee je jouw intenties kunt zetten, biedt elke maandagochtend om 9 uur een gratis meditatie aan op haar instagram-account en kan prachtig vertellen over engelen, dubbele cijfers en natuurlijk manifesteren. Want, zoals ze zelf altijd zegt, manifesteren kun je leren. 

Ze gaat je ontzettend veel waardevolle informatie geven, die je direct toe kunt passen in het dagelijks leven. 

Wat zijn we trots dat Willemijn erbij is!

LINH20210912ManifestatieEvent982
LINH20210912ManifestatieEvent172

Christine Beijnen

Christine van Cosmic Life is Manifestatie expert, teacher en publieke spreker.

Ze ruilde haar riante corporate baan in om vrouwen te helpen hun droomleven te manifesteren.

Ze geeft les in de moderne wetenschappen achter de magie van manifesteren met haar vergaande kennis van kwantumfysica en neurowetenschappen.
Ze legt daarmee een basis over hoe jouw gedachten, emoties, jouw gedrag en dus jouw energieveld je werkelijkheid creëren.

Ze heeft een simpele totaalformule ontwikkeld waarmee een oud verhaal over jezelf transformeert naar een nieuw verhaal. Zo manifesteer je een heel nieuw leven.
Door middel van onderwijs, schrijfopdrachten en unieke geleide meditaties, die je elektromagnetische veld activeren, wordt je letterlijk een magneet voor die nieuwe toekomst.

In 1,5 jaar tijd hebben ruim 3000 mensen haar Abundance en Intentions Instagram cursussen gevolgd, heeft ze 50 mensen 1:1 gecoacht, en zijn haar unieke meditaties meer dan 2000 keer verkocht.

Wat zijn we ontzettend blij en trots dat Christine erbij is.

Linda Dronkers

Een vrouw die veel mindblowing inzichten kan geven vanuit kwantumfysica en neurowetenschappen. Een entrepreneur in hart en nieren. 

Linda is auteur van het boek Golven van geluk. Een geweldig boek dat onder andere gaat over kwantumfysica en neurowetenschappen. Onderwerpen die in haar boek heel begrijpelijk worden besproken. Gewoon in gemakkelijke taal, zodat iedereen het begrijpt.

Daarnaast is ze oprichter van het Manifestatie Magazine. De eerste editie van dat magazine is tijdens het event gelanceerd.

Tijdens dat event gaat ze vertellen over manifesteren, de kwantumfysica en neurowetenschappen, waardoor jij je nog krachtiger voelt in het manifesteren van jouw dromen.

LINH20210912ManifestatieEvent991

Kim Munnecom

Kim is LoA-expert, heeft een podcast met meer dan 750.000 downloads! Er komt 5x per week een nieuwe waardevolle aflevering online (aanrader!!).

Ze biedt prachtige trainingen aan over intuïtief eten, moneymindset en natuurlijk manifesteren. Daarnaast organiseert ze 1 keer per jaar een LOA Retreat op Bali en een exclusieve LOA Mastermind voor ondernemers.

Ze gaat je die dag alles vertellen over manifesteren op haar eigen unieke manier.

Laura Langens

Laura is schrijfster en heeft tot nu toe drie kinderboeken geschreven en uitgegeven over de wet van de aantrekkingskracht voor kinderen. Want hoe waardevol is het als kinderen van jongs af aan al horen over deze eeuwenoude wijsheid?

Daarnaast is Laura Mastermind-coach. Ze helpt mensen één op één en gaat in september starten met een community. Daarin maakt ze dankbaar gebruik van een Mastermind. Voor Laura is dat een groep energieën die haar vragen beantwoorden, adviezen geven en waar ze kennis kan downloaden. Dit combineert ze met haar intuïtie, waarbij ze zich ook bewust is van haar ego. Dit is geen gave, iedereen kan het. Jij dus ook.

En dat is precies waar ze over gaat vertellen tijdens het event. De wet van aantrekking voor kinderen en dus hun ouders. En het manifesteren vanuit intuïtie en een Mastermind.

Daarnaast is Laura organisator van het event.

LINH20210912ManifestatieEvent220
LINH20210912ManifestatieEvent096

Giel Beelen

Host

Afgelopen periode is hij op spirituele ontdekking gegaan. Hij is de verbinding in zichzelf gaan zoeken, maar zeker ook de verbinding met anderen. In zijn podcast Kukuru heeft hij al vele inspirerende gasten mogen verwelkomen en mede door zijn ongelofelijk goede interview kwaliteiten, oprechte interesse in de ander en zijn open blik heeft dat tot hele mooie gesprekken en waardevolle inzichten geleid. Voor hemzelf maar inmiddels ook voor tienduizenden anderen.

Hij organiseerde zelf het Shambala event waar hij met prachtige sprekers heel veel mensen heeft mogen inspireren en nog steeds inspireert door verschillende kenners op het vlak van spirituele groei een podium te geven. En daarnaast is hij ook nog steeds bijna dagelijks te horen op de radio!

We zijn ontzettend blij dat Giel Beelen aanwezig is als host op het Manifestatie Event!

Giel zal de sprekers introduceren, het programma aan elkaar praten en in de avond zal hij met zijn podcast Kukuru een prachtige rol spelen. 

Wil je op de hoogte blijven?

Manifestatie Event draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches