Wylde pad - Manifestatie Event

Yes! We gaan het weer doen! En jij kunt erbij zijn!

Heb jij overtuigingen op geld? Heb je moeite geld te ontvangen? Geef je geld direct uit? Of er nu een klein beetje binnenkomt of heel veel. Jouw bankrekening is altijd leeg. Of heb je überhaupt moeite met het thema geld? Dan nodigen we je met liefde uit voor de volgende Manifestatie 3-daagse. Dan hebben we namelijk het thema GELD manifesteren 💸

Op 24, 25 en 26 maart is de 5e editie van de Manifestatie 3-daagse en er zijn maar 30 tickets beschikbaar.  Dit is het thema van de 3-daagse: geld ontvangen! 

Op 11 januari 2023 om 20.00 uur start de ticketverkoop. Wil je erbij zijn? En als eerste je ticket bemachtigen? Schrijf je dan direct in voor de wachtlijst. 

24, 25 en 26 maart

Manifestatie 3-daagse

op Het Wylde Pad

Herken je dit?

Je weet de basis van manifesteren. Je weet hoe de wet van aantrekking werkt. Maar het lukt je nog niet helemaal om het écht toe te passen. 
Je merkt dat er nog oude conditioneringen en overtuigingen in de weg staan. Misschien lukt het nog niet helemaal om los te komen van je familieovertuigingen. Vooral op het stukje geld ontvangen zitten thema’s of trauma’s. Het lukt je niet om meer geld te ontvangen of geld op je bankrekening te houden. 
Je hebt behoefte aan hulp, aan dat steuntje in je rug, om jouw dromen waar te maken en dat eerste stapje te zetten.

BOT_6670

Wij willen je ondersteunen

Wij willen je heel graag dat steuntje in je rug geven. We willen je in de watten leggen en er alles aan doen om je te helpen. 
Met inspirerende talks over geld die je alles kunnen leren over hoe je geld kunt manifesteren. Maar dat niet alleen. Samen we gaan we aan de slag. Echt aan het werk om die oude conditioneringen los te laten. Je intenties te zetten en het écht toe te passen. Echt die doorbraak creëren. 

De vorige deelnemers aan het woord

Manifestatie 3daagse

Dit is wat je krijgt...

Normale prijs: €1597

Nu tijdelijk: €1397

Voor de B&B, Pingosuite, Yurt en Boshuisje wordt een meerprijs van €100 gerekend. 

Let op: dit gaat je leven veranderen. Ik zou zeggen: DOEN! 

Programma

Hieronder vind je het hele programma en WAUW! Wat wordt het geweldig!
We hebben inspirerende sprekers (die nog niet allemaal bekend zijn, maar geloof me: dit wordt WAANZINNIG!), er staat meditaties en visualisaties en natuurlijk krijg je heerlijk eten en drinken, kun je connecten met anderen, je conditioneringen loslaten, overtuigingen transformeren, ga je jezelf op de goede plek in je familie of gezin neerzetten en heb jij echt even me-time waar jij kunt relaxen. 
Jij gaat next-level in OVERVLOED Manifesteren!

Programma

Vrijdag

10.00 uur: inchecken
10.45 uur: start programma door de organisatoren, Rachel en Laura
11.15 uur: spetterende opening 
11.45 uur: talk (deze is nog een verrassing)
12.30 uur: lunch
14.00 uur: vervolg talk 
15.00 uur: vision board maken
18.00 uur: diner

Zaterdag

9.00 uur: Yin Yoga
10.00 uur: talk (deze is nog een verrassing)
12.30 uur: lunch
14.00 uur: familieopstelling 
18.00 uur: diner met livemuziek 

Zondag

9.30 uur: welkom
10.00 uur: talk 
11.30 uur: afsluiting 
12.15 uur: uitdelen lunchpakketjes 
12.30 uur: afscheid

BOT_7354

Rachel & Laura

Wij zijn de organisatoren van deze prachtige 3-daagse.

Rachel, bekend van lifestyle-platform De Huismuts inspireert Rachel honderdduizenden volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Dagelijks geeft ze op Instagram een kijkje in haar leven en haar werk als interieurdesigner, met alle ups en down’s die daarbij horen. In 2020 kwam haar bestseller ‘Mom, you got this!’ uit, hét boek voor alle mama’s (in spe) vol inzichten, inspiratie en tips. Van inspirerende kinderkamers en tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer!

Laura is bekend van haar kinderboeken over de wet van de aantrekkingskracht. Ondertussen zijn er al meer dan 14.000 van haar boeken over de toonbank gegaan. Daarnaast coacht ze vrouwen die next level willen met hun leven of business. Sinds 2021 is ze organisator van de Manifestatie evenementen en stopt ze haar ziel en zaligheid in het verwennen van de deelnemers en sprekers tijdens die dagen. 

Veel gestelde vragen

Dat kan zeker. Je kunt in vier termijnen betalen en slaapt dan in een private room. 

Dat kan zeker. Als jullie de kamer willen delen, geven we jullie uiteraard korting. Mail je dan even naar info@manifestatieevent.nl?

Je betaalt €1397 om deel te nemen aan de Manifestatie 3-daagse. Dit is inclusief overnachting, deelname aan de workshops, eten en drinken. Voor een private room, B&B Pingosuite, Boshuisje of Yurt betaal je een meerprijs van €100. 

Op Het Wylde Pad. Het adres is: 
Wyldpaed (Oast) 23
9287 VM Twijzelerheide
Friesland

Ja, voor alles wordt gezorgd. We gaan je helemaal in de watten leggen, zodat je opgeladen naar huis gaat! 
Er is zelfs een hottub. Neem dus zwemkleding mee. 

Twijfel je of je hier bij wilt zijn of vind je het gewoon spannend? Als je het gewoon spannend vindt, dan is deze 3daagse misschien júist wel wat voor jou. Want we gaan echt aan de slag. Geen smoesjes meer. Ik ben de schop onder je kont. De meeste deelnemers vinden het spannend maar ervaren daarna zo’n enorme kick dat ze alleen maar meer willen. Weet dus dat je niet alleen bent. En… 90% van de deelnemers komt alleen. Daardoor zijn we samen (snap je hem nog?)

 

Tijdens de dagen heb ik me echt verzorgd gevoeld. Fijne huisjes, toffe goodiebag, super mooie aankleding op de tafels. Fijne huiskamer setting, echt heel chill. EN! Echt MEGA complimenten voor de opbouw van het programma. Halleluja. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom het Manifestatie Event? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier onze privacy verklaring. 

Samen ga jij overvloed en geld manifesteren!

Manifestatie Event draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches