Wylde pad - Manifestatie Event

Yes! We gaan het weer doen. En jij kunt erbij zijn!

Inspirerende sprekers en waardevolle onderwerpen. Drie dagen lang. Heerlijk eten, drinken, twee overnachtingen en verbinding. Oude belemmerende conditioneringen loslaten. Een écht cadeautje! 

Op 27, 28 en 29 september is de 3e editie van de Manifestatie 3-daagse. En jij kunt erbij zijn. Bemachtig direct je ticket. 

27, 28 en 29 september

Manifestatie 3-daagse

op Het Wylde Pad

Herken je dit?

Je weet de basis van manifesteren. Je weet hoe de wet van aantrekking werkt. Maar het lukt je nog niet helemaal om het écht toe te passen. 
Je merkt dat er nog oude conditioneringen en overtuigingen in de weg staan. Misschien lukt het nog niet helemaal om los te komen van je familieovertuigingen. 
Je hebt behoefte aan hulp, aan dat steuntje in je rug, om jouw dromen waar te maken en dat eerste stapje te zetten.

BOT_6670

Wij willen je ondersteunen

Wij willen je heel graag dat steuntje in je rug geven. We willen je in de watten leggen en er alles aan doen om je te helpen. 
Met inspirerende talks die je alles kunnen leren over manifesteren. Maar dat niet alleen. Samen we gaan we aan de slag. Echt aan het werk om die oude conditioneringen los te laten. Je intenties te zetten en het écht toe te passen. Maar ook jezelf en anderen vergeven. Écht die doorbraak creëren. 

Dinsdag

10.00 uur: Inchecken
10.45 uur: Start programma met een verrassing en aansluitend een talk
12.30 uur: Overheerlijke lunch om je vingers bij af te likken
14.00 uur: Workshop
16.00 uur: Talk
18.00 uur: Diner

Woensdag

9.00 uur: Yin Yoga
10.00 uur: Welkom met aanvullend een talk 
12.15 uur: Lunch zodat je weer vol energie aan het middag programma kunt beginnen
14.00 uur: Workshop 
15.30 uur: (familie)opstelling
18.00 uur: Diner met live muziek

Donderdag

9.00 uur: Meditatie
9.45 uur: Welkom met aansluitend een
 talk  
12.15 uur: Afsluiting waarbij je een lunchpakketje mee naar huis krijgt
13.00 uur: Uitchecken

 

Stay Wylde

Drie dagen lang en de eerste dag start goed. Er ligt namelijk een prachtige goodiebag op je bed te wachten!
Je gaat een transformatie in, samen met nog 40 andere deelnemers. Een kleine groep zodat jij die verbinding aan kunt gaan. Samen ga jij dit avontuur aan.
Twee heerlijke overnachtingen, ‘s avonds genieten bij het kampvuur, heerlijk eten, het accepteren en loslaten van conditioneringen, inspirerende sprekers, coaches en workshops. Je gaat deelnemen aan een familieopstelling.
Zodat jij een paar dagen later als herboren naar huis gaat. Klaar om jouw droomleven te manifesteren.

Binnenkort is het zover! Dan gaan we het weer doen. 
Wil jij erbij zijn?

 

Tijdens de dagen heb ik me echt verzorgd gevoeld. Fijne huisjes, toffe goodiebag, super mooie aankleding op de tafels. Fijne huiskamer setting, echt heel chill. EN! Echt MEGA complimenten voor de opbouw van het programma. Halleluja. 

Veel gestelde vragen

Dat kan zeker. Stuur me dan even een mail: info@manifestatieevent.nl. Je betaalt dan in drie termijnen. 

Dat kan zeker. Als jullie de kamer willen delen, geven we jullie uiteraard korting. Mail je dan even naar info@manifestatieevent.nl?

Je betaalt €1397 om deel te nemen aan de Manifestatie 3-daagse. Dit is inclusief overnachting, deelname aan de workhops, eten en drinken. Voor een private room, B&B Pingosuite, Boshuisje of Yurt betaal je een meerprijs. 

Op Het Wylde Pad. Het adres is: 
Wyldpaed (Oast) 23
9287 VM Twijzelerheide
Friesland

Ja, voor alles wordt gezorgd. We gaan je helemaal in de watten leggen, zodat je opgeladen naar huis gaat! 
Er is zelfs een hottub. Neem dus zwemkleding mee. 

€1497

Voor de B&B, Pingosuite en Boshuisje wordt er een meerprijs gerekend. 

Inclusief eten, drinken, programma, live muziek en overnachting. Let op: dit gaat je leven veranderen. Ik zou zeggen: DOEN! 

Wil je in termijnen betalen? Of wil je samen met je zus, partner of beste vriendin komen? Stuur dan even een mail naar info@manifestatieevent.nl.

De vorige deelnemers aan het woord

€1497

Voor de B&B, Pingosuite en Boshuisje wordt er een meerprijs gerekend. 

Inclusief eten, drinken, programma, live muziek en overnachting. Let op: dit gaat je leven veranderen. Ik zou zeggen: DOEN! 

Wil je in termijnen betalen? Of wil je samen met je zus, partner of beste vriendin komen? Stuur dan even een mail naar info@manifestatieevent.nl.

BOT_7354

Rachel & Laura

Wij zijn de organisatoren van deze prachtige 3-daagse.

Rachel, bekend van lifestyle-platform De Huismuts inspireert Rachel honderdduizenden volgers op het gebied van opvoeden, reizen en interieur. Dagelijks geeft ze op Instagram een kijkje in haar leven en haar werk als interieurdesigner, met alle ups en down’s die daarbij horen. In 2020 kwam haar bestseller ‘Mom, you got this!’ uit, hét boek voor alle mama’s (in spe) vol inzichten, inspiratie en tips. Van inspirerende kinderkamers en tips voor positief opvoeden tot de leukste online shops voor kinderkleding, de handigste babyproducten, speelgoedtips, kindvriendelijke get-aways, alles over slaap en zovéél meer!

Laura is bekend van haar kinderboeken over de wet van de aantrekkingskracht. Ondertussen zijn er al meer dan 14.000 van haar boeken over de toonbank gegaan. Daarnaast coacht ze vrouwen die next level willen met hun leven of business. Sinds 2021 is ze organisator van de Manifestatie evenementen en stopt ze haar ziel en zaligheid in het verwennen van de deelnemers en sprekers tijdens die dagen. 

Blijf op de hoogte!

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom het Manifestatie Event? Schrijf je snel in voor onze nieuwsbrief!

We doen geen gekke dingen met je gegevens. Bekijk hier onze privacy verklaring. 

Manifestatie Event draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches